Semnificatia culorilor in Feng Shui

By: Lady RoCS'

Mar 03 2009

Categorie: Uncategorized

Lasă un comentariu

     

 

RosuReprezinta energie, foc, pasiune, furie, pericol, sacrificiu, curaj, forta. Trebuie sa o folosesti in cantitati mici, prea mult rosu poate da nastere la conflicte, nervozitate ridicata. O poti folosi cel mai mult in partea de est a casei tale, poti picta un perete in rosu sau poti adauga draperii rosii. Aduce prosperitate, dar si dragoste, de aceea este recomandat sa fie folosita in camera de dormit, si nu in bucatarie, de exemplu, unde datorita surplusului de energie poti fi determinat sa mananci mai mult. Asa ca atentie, spre ce vrei sa-ti concentrezi energia obtinuta din aceasta culoare. O poti folosi cu succes si la serviciu unde va aduce prosperitate si apreciere in urma muncii desfasurate.

MaroCuloarea pamantului, ceea ce sustine viata si ofera stabilitate si siguranta aducand roade pentru o viata sanatoasa. Folosita in exces aceasta culoare te poate transforma intr-o persoana foarte conservatoare. In cantitati insa mici si de nuante deschise te ajuta sa te relaxezi. Este o culoare ideala pentru bucatarii, la dulapuri sau vesela, favorizeaza sanatatea si induce sentimentul unui trai corect si sanatos.

AlbulInocenta, moarte, viata, toate cele trei elemente se regasesc in aceasta culoare neutra si iti poate influenta foarte mult starea spirituala ducandu-te la extrem, de la fericire la tristete si invers. Adesea este folosita in combinatii speciale pentru a oferi armonie sufletului. Folosita in special ca o culoare principala pentru tavanul incaperilor ea ofera senzatia de inalt, reflectand lumina in mod egal in toata incaperea. Este o culoare ce poate schimba starea energetica a trupului uman in doar cateva minute.

AlbastrulSimbolizeaza energia oferita de puterea apei, loialitatea, intelepciunea, sinceritatea sunt doar cateva dintre mesajele pe care aceasta culoare le transmite. Folosita cel mai mult in camerele de baie deoarece induce acel sentiment de calm, relaxare, eliberare de orice fel de constrangeri trupesti sau spirituale.

Negru – din cauza conotatiilor ei negative este o culoare evitata prin trimiterile ei la tristetii, moarte, sentimente negative, demoralizare, depresie. Folosita insa drept contur sau pentru a oferi senzatia de umbre aceasta culoare poate aduce cu usurinta sentimentul de stabilitate insa, atentie, trebuie folosita doar in cantitati mici.

VerdeleSanatate, vitalitate sunt doar doua din principalele influente ale acestei culori insa adevarata sa putere consta in vindecare, evolutie si bucurie. Este ideala pentru camera copiilor sau pentru sufragerie, induce sentimentul de prosperitate si armonie si imbina toate elementele esentiale ale naturii. Daca nu aveti timp sau bani pentru a adauga aceasta culoare peretilor, cateva plante vor fi suficiente pentru a aduce echilibru camerei.

culori-feng-shui

GalbenFericire, creativitate, este ca un suc energizant si stimulativ, aduce optimismul in modul tau de gandire. Poti vedea mai clar ideile si perspectivele fata de un anumit lucru. Te ajuta sa te organizezi mai bine si sa te concentrezi mai mult. Daca ai o stare de depresie sau nu ai chef sa duci un lucru pana la capat atunci adauga aceasta culoare in camera, in vestimentatie sau in accesoriile tale si vei fi incarcata cu o energie ce te va readuce la viata.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Sapunuri naturale

Sapunuri naturale handmade

Informatica, pas cu pas

Pot sa invat si singur!

Flory Nails

Acesta este blogul meu de manichiura, unde puteti gasi modele create de mine, pe unghii naturale

lady dy

Just feel the another sense of reality

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogeri au apreciat asta: