Elena Gheorghe, pe locul patru in ultimele sondaje pentru Eurovision.

By: Lady RoCS'

mai 08 2009

Categorie: Uncategorized

Un comentariu

Elena Gheorghe a trecut cu vederea micile probleme de sonorizare de la prima repetiţie, de luni, iar zilele trecute s-a relaxat, alături de iubitul ei, Cornel şi de dansatoarele sale, prin Moscova.

Delegaţia României a făcut o scurtă excursie prin Kremlin şi Piaţa Roşie, însă vremea a fost capricioasă, a început să plouă, iar Dan Manoliu le-a trimis pe fete de urgenţă acasă, de teamă să nu cumva să răcească.

Şi iată că Elena are numai motive de bucurie, întrucât ieri a sosit la Moscova, cu chiu, cu vai, „tronul ielelor”, unul dintre cele mai importante elemente de scenografie, din show-ul solistei. Această piesă impunătoare este confecţionată din poliuretan şi fibră de sticlă şi are un suport metalic, ajungând să cântărească peste 100 de kilograme.

Clasată, în urmă cu două luni, în coada clasamentelor, iată că Elena a urcat în sondaje simţitor, iar ultimele sondaje o plasează -, surpriză! – chiar pe locul al patrulea.

Locul 32 pe net

Melodia Elenei Gheorghe, „Balkan Girls”, care va reprezenta România la Eurovision 2009, se clasează pe locul 32 al preferinţelor utilizatorilor de internet, conform unui clasament întocmit, joi, de Google.

Pe primele trei locuri se află norvegianul Alexander Rybak cu „Fairytale”, reprezentanta Turciei, Hadise, cu melodia „Düm Tek Tek”, şi Sakis Rouvas, din Grecia, cu piesa „This Is Our Night”. Punctajele celor clasaţi pe podium, potrivit Google, sunt 328, 302 şi 246.

Renumita cântăreaţă franceză, Patricia Kaas, ocupă locul patru cu melodia „Et S’Il Fallait Le Faire”, în vreme ce reprezentanta Republicii Moldova, Nelly Ciobanu, se află pe poziţia 29, înaintea României, cu melodia „Hora Din Moldova”.

Datele obţinute se centralizează în permanenţă, iar ca urmare a rezultatelor obţinute, clasamentul se actualizează zilnic.

Pentru că 50% din punctaj se acordă în ultima seară a concursului de către un juriu format din specialişti, instrumentul utilizat de Google nu poate anticipa, totuşi, clasamentul final.

Cele două semifinale vor avea loc pe 12 şi 14 mai, iar marea finală, transmisă în direct la TV în toată Europa, se va desfăşura pe 16 mai. În finala concursului vor fi prezente 25 de melodii.

Reclame

One comment on “Elena Gheorghe, pe locul patru in ultimele sondaje pentru Eurovision.”

  1. Je vous presente un nouveau blog qui vient d’ouvrir sur le theme de la mutuelle vous trouverai toutes les infos utiles
    blog mutuelle


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Sapunuri naturale

Sapunuri naturale handmade

Informatica, pas cu pas

Pot sa invat si singur!

Flory Nails

Acesta este blogul meu de manichiura, unde puteti gasi modele create de mine, pe unghii naturale

lady dy

Just feel the another sense of reality

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogeri au apreciat asta: