Initiala prenumelui spune totul despre tine!

By: Lady RoCS'

sept. 10 2010

Etichete:

Categorie: Uncategorized

Lasă un comentariu


Litera A
Cei al caror prenume incepe cu litera A sunt oameni cu ambitie, adevarati oratori, luptatori. Le place sa actioneze dupa instinct, in mod original. Defectele lor sunt aroganta si critica. 
Litera B
Sunt timizi, iubareti, loiali, pacifisti si eficienti in activitati legate de serviciu. Defectele lor sunt nehotararea si nesiguranta de sine. Uneori devin lacomi si posesivi. 
Litera C
Cei care au initiala C sunt mandri, foarte inteligenti, hotarati si ambitiosi. Gasesc deseori solutii la probleme, pun pret pe prietenie, dar uneori cad in capcana dezorganizarii si a neglijentei. 
Litera D
Au atitudine practica si organizata si o mare capacitate de concentrare. Sunt ideali ca sefi, dar au momente in care devin prea radicali, prea detasati sentimental, prea critici. 
Litera E
Au o memorie extraordinara si pot retine multe amanunte aparent neinsemnate. Iubesc aventura, calatoriile si au o atractie pentru latura sexuala. Ca defect, acestia devin de multe ori maniosi din nimicuri. 
Litera F
Le place sa epateze. Sunt inteligenti, harnici, priceputi si buni profesionisti. Au o sexualitate puternica si tanjesc dupa adrenalina. Au insa reactii excesive si pot ajunge in situatii extreme. 
Litera G
Au foarte mare incredere in fortele proprii si nu sunt genul de oameni care sa ceara ajutor. Hotarati si practici, cei cu initiala G a prenumelui dau dovada de fermitate, sarm, dar uneori si de tupeu si aroganta peste masura. 
Litera H
Chiar daca nu o recunosc cu usurinta, aceste persoane iubesc banii. Telul lor este sa aiba o viata fara lipsuri, iar din aceasta cauza pot cadea in egoism, pot indeparta prietenii, devenind manipulatori si tirani. 
Litera I
Au un simt artistic extrem de ascutit. Pot face arta din orice, pentru ca asta ii pasioneaza cel mai mult. Sunt curajosi si adora aventura si sportul. Pe de alta parte, starile lor de spirit sunt bipolare, pot avea caderi nervoase sau pot deveni brusc irascibili. 
Litera J
Sinceritatea este atuul lor. Le place sa se faca utili si nu refuza niciodata o persoana aflata la ananghie. Sunt optimisti, sufletisti, generosi, iar din acest motiv devin depresivi cand simt rautatile celor din jur. 
Litera K
Sunt vizionari innascuti. Practic, pot prevedea orice plan de actiune, uneori chiar si viitorul. Au o vedere ampla asupra lucrurilor, iar pentru ei nimic nu e simplu. Chiar daca au succes, acestia sunt macinati de neincredere si tensiuni interioare. 
Litera L
Pentru ei curiozitatea este scrisa in ADN. Le place sa afle tot, sunt buni documentaristi si, pe de alta parte, adora calatoriile, deoarece nu suporta constrangerile. Defectele lor sunt barfa si dependenta de alte persoane. 
Litera M
Isi dedica viata muncii. Sunt ambitiosi si perfectionisti, sacrificand totul pentru un singur proiect. Din pacate, foarte multi dintre acestia nu reusesc sa-si intemeieze o familie unita si pot avea accese de incapatanare. 
Litera N
Comunicarea este cel mai mare talent. Acestia pot salva lumea cu vorba, pentru ca mereu stiu exact ce trebuie spus. Sunt norocosi de fel si foarte atrasi de mister. Defectele lor sunt nestatornicia si minciuna. 
Litera O
Nimic nu se face fara responsabilitate totala. Asta sustin cei cu initiala O. Sunt oameni inteligenti, dornici de munca, entuziasti si cu porniri erotice intense. Gresesc insa deseori, dand indicatii drastice, pe fondul unei reactii impulsive. 
Litera P
Intelepciunea este asul din maneca lor. Oricand are un sfat bun sau o pilda de zis. Sunt firi retrase, care se adapteaza unui singur loc si se dedica unei singure persoane. Defectele lor sunt secretomania, lipsa de rabdare, dezinteresul. 
Litera Q
Originalitatea este trasatura lor principala. Pur si simplu nu se multumesc cu ceva comun. Au idei multe, intuitie ascutita si capacitatea de a fascina oamenii din jur. Defecte: pot deveni dificili si sinuosi. 
Litera R
Au spirit analitic, se dedica in general cauzelor nobile si sunt atrasi mai mult de lucrurile spirituale decat de cele materiale. Pe de alta parte, pot deveni agresivi din motive neinsemnate si au tendinta sa investeasca ecomomiile in afaceri falimentare. 
Litera S
Sentimentele le conduc viata, dar si ambitiile inalte. Sunt intuitivi si spun mereu ce au pe suflet. Ambitia ii motiveaza si ii ajuta sa-si focalizeze energiile. Gresesc deseori cand sunt prea emotivi si devin subiectivi.

Litera T

Dinamismul lor ii face sa rupa barierele. Pe de alta parte, acestia sunt oameni foarte sociabili, glumeti si constructivi. Nu pot sta pe loc, de aceea de multe ori li se reproseaza ca nu dau dovada de seriozitate, de statornicie. Pot deveni si artagosi, precum copiii rasfatati. 
Litera U
Cei al caror prenume incepe cu litera U sunt organizati, muncitori, practici si performanti. Au o atitudine metodica si superioara. Ii atrage insa si cunoasterea, spiritualitatea, misterul si pot avea talent artistic. Defecte: sunt egoisti, teatrali si laudarosi. 
Litera V
Tot ceea ce vor sa impuna este respectul. Sunt foarte bine dotati intelectual si se vor folosi de orice cunostinta acumulata pentru a se deosebi de restul. Dau dovada de responsabilitate, de intuitie, dar pot deveni si insensibili, rai. 
Litera W
Cuceritorii inimilor, asa li se mai spune. Au capacitatea nativa de a vraji pe oricine, in orice context. Pe de alta parte, sunt si „cei care frang inimile”, caci sunt nehotarati si egoisti. 
Litera X
Erotismul le face cea mai mare placere si este singurul pentru care isi dau interesul. Sunt inclinati spre placeri trupesti, sufletesti si de multe ori tind sa cada in capcana dependentei si a exceselor. 
Litera Y
Cei al caror prenume incepe cu Y sunt pasionali, independenti, dinamici si curajosi, au inclinatii romantice sau idealiste. Pe de alta parte, ei pot avea dificultati in luarea deciziilor. Au reactii bruste si schimbari subite de dispozitie. 
Litera Z
Sunt razboinici innascuti. Rezolva orice problema prin lupta, nu cedeaza, nu se lasa invinsi. Au o inclinatie puternica spre lumea politica. Defectele lor sunt incapatanarea, suprasolicitarea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Sapunuri naturale

Sapunuri naturale handmade

Informatica, pas cu pas

Pot sa invat si singur!

Flory Nails

Acesta este blogul meu de manichiura, unde puteti gasi modele create de mine, pe unghii naturale

lady dy

Just feel the another sense of reality

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogeri au apreciat asta: