Unghiile cu gel

Unghii din acryl sau gel

Desi unghiile realizate din gel sunt mai noi pe piata decat cele din acrilic si sunt mai rar intalnite, nu este mare diferenta intre cele doua tipuri.

In cazul celor din acrilic, acestea sunt realizate dintr-un plastic imbracat in rasina acrilica (polimetil acrilat). Partile din plastic ae unghiilor, numite de cunoscatori „tipsuri”, sunt disponibile intr-o multitudine de culori si modele, de la animal print la culori dure, metalice.

Unghiile din acryl se intaresc in 30-40 de secunde de la aplicare si se intaresc definitiv in aproximativ 15 minute. Unghiile de tip „Gel UV” se intaresc complet sub lumina ultravioletelor si sunt ceva mai flexibile si mai rezistente decat celelalte si nu se ingalbenesc. Sunt, in consecinta, si mai scumpe. Aceastea se pot si combina, astfel incat gelul este folosit pentru constructia unghiei propriu-zise, iar acrylul pentru diversele elemente decorative.

Unghiile cu gel: efecte secundare

Purtarea unghiilor cu gel implica insa si anumite riscuri.Fie ca su nt realizate din gel sau acryl, aplicarea unghiilor false este un procedeu dificil care trebuie sa fie facut de un specialist.

Dintre efectele secundare mai putin placute amintim faptul ca este foarte importan t ca unghia falsa sa fie foarte bine lipita de cea naturala, caci sub aceasta se poate crea o zona umeda unde se p ot dezvolta diverse ciuperci, inclusiv mucegai.

De asemenea, daca forma unghiei nu se potriveste cu forma celei naturale, patul unghiei poate fi serios afectat in timp, deci acestea trebuie sa fie alese cu foarte mare grija. De asemenea, nu este recomandat ca unghiile false sa fie purtate foarte mult timp deoarece pot afecta unghia naturala si este bine sa se ia anumite perioade de pauza intre aceste procedee.

 

Ati incercat unghiile cu gel sau acryl?

Iti prezentam in continuare cateva modele deosebite, numai bune pentru cele care doresc sa experimenteze.

Unghii cu gel

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Sapunuri naturale

Sapunuri naturale handmade

Informatica, pas cu pas

Pot sa invat si singur!

Flory Nails

Acesta este blogul meu de manichiura, unde puteti gasi modele create de mine, pe unghii naturale

lady dy

Just feel the another sense of reality

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogeri au apreciat asta: