Top 4 vedete ce fac show-uri erotice pe scena

Imediat după Revoluţie apariţia pe scenă a lui Adrian Enache în blugi a scandalizat publicul obişnuit cu o eleganţă desăvârşită. Atunci, conservatorii spuneau că este o lipsă totală de respect pentru public sa apari neîngrijit.Dar sa vedem cum se poarta pe scena vedetele din zilele noastre.

Andreea Bălan, cel mai fierbinte iepuraş din muzică

Andreea Bălan, spre exemplu, a deschis parcă apetitul tuturor artistelor. A devenit deja o obişnuinţă să o vedem pe fosta componentă a trupei Andree mai mult dezbrăcată în timpul show-urilor pe care le ţine.

Dansurile lascive, g4esturile provocatoare s costumele cu totul la vedere sunt o parte dintre ingredientele care au transformat-o pe blondină într-o bombă sexy.

Andreea Antonescu, la fel de sexy

Cealaltă fostă jumătate a trupei Andre nu se putea lăsa mai prejos. Proaspăta mămică şi-a reluat activitatea artistică şi trebuie să recunoaştem că a făcut-o în forţă.

Aceeaşi vestimentaţie sumară, acelaşi dans provocator, toate acestea pentru un succes garantat. 

Anda Adam, bruneta transformată în bombă sexy

Chiar dacă este mai cuminţică decât colegele ei, Anda Adam ne rapeste privirile la orice aparitie. Să ne aminim că la debut, artista era brunetă, se poza pe motor cu tatuajul la vedere şi cânta pe după blocuri. Acum este roz, blondă şi poartă dantelă.

Felul în care se mişcă, prin modul în care interacţionează cu trupa sa de dans încearcă, evident, să transmită un aer sexy către public.

Anna Lesko,arde în flăcări

În anul 2000, artista a decis să se concentreze asupra unei cariere muzicale, cântând timp de aproximativ un an în compania formației muzicale Direcția 5.

Lesko este cunoscută pentru articolele vestiemntare abordate în interpretările sale live,acestea îmbinând o serie de elemente din portul popular rusesc.Îmbrăcămintea afișată de ea și de dansatoarele care o însoțesc pe scenă și în emisiunile de televiziune este realizată de artistă însăși, fiind ajutată de designeri profesioniști Andreea și Matei Corvin.

Lesko a fost criticată de presa din România pentru faptul că nu obișnuiește să susțină recitaluri live, fiind totodată blamată de moderatorul de televiziune Cătălin Măruță, care (conform 9am.ro) a făcut o serie de aluzii la adresa solistei în mod constant în cadrul emisiunilor sale.

Reclame

2 comments on “Top 4 vedete ce fac show-uri erotice pe scena”

  1. Bravo rocs’…e superb…si foarte interesant…tine-o tot asa


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Sapunuri naturale

Sapunuri naturale handmade

Informatica, pas cu pas

Pot sa invat si singur!

Flory Nails

Acesta este blogul meu de manichiura, unde puteti gasi modele create de mine, pe unghii naturale

lady dy

Just feel the another sense of reality

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogeri au apreciat asta: